Historie FysioTherapie en SportAdvies

  • FysioTherapie en SportAdvies(FTSA) werd in 1999 opgericht door Bart Schouten en Henk van der Pijl in sportschool Jerry’s Fitness aan Veemkade 1288 (boven de Albert Heijn) in het Oostelijk Havengebied.
  • In 2000 verhuisde FTSA (100 meter verderop) naar de huidige lokatie aan de C. van Eesterenlaan 40.
  • En in 2014 breidde FTSA uit met een 2e vestiging in het nieuwe multifunctionele clubhuis van hockeyclub AthenA in sportpark Voorland/Middenmeer.

FTSA Corona Update! Videoconsult of Telconsult

Geachte patiënten,

Zoals u weet is het vanwege de uitbraak van het Corona (covid-19) virus op dit moment alleen mogelijk om voor spoedgevallen naar de praktijk te komen. (zie ook ons bericht op onze FTSA Home pagina). Wij volgen hiermee de richtlijnen van het RIVM. Om u de juiste zorg te bieden hebben wij twee mogelijkheden waar wij u graag over informeren:

Tel-consult

U kunt via de mail info@ftsa.nl een tel. consult aanvragen met een van onze therapeuten . U kunt dan uw vraag stellen aan de therapeut en eventueel ter verduidelijking een oefenprogramma opgestuurd krijgen . De therapeut zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Een tel-Consult wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering ( dit is zo afgesproken met alle zorgverzekeraars , dit kost de patiënt 1 zitting ).
Als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zijn daar kosten aan verbonden .

Deze bedragen € 12,50 per 10 min. voor een tel-consult.

Video-consult

Het is vanaf nu ook mogelijk om een videoconsult in te plannen bij onze fysiotherapeut . Wanneer u een afspraak heeft gepland, zal u op het moment van de afspraak een bericht ontvangen van de therapeut .
Voor het inplannen van een videoconsult kunt u, net als bij een ‘regulier’ consult mailen met onze praktijk :info@ftsa.nl .
een video-consult wordt ook vergoed vanuit uw aanvullende verzekering
(ook hiervoor geldt : dit is zo afgesproken met alle zorgverzekeraars , dit kost de patiënt ook 1 zitting )
Ook voor een video-consult geldt , als u niet verzekerd bent voor fysiotherapie , dat daar kosten aan verbonden zijn. Deze bedragen € 40 per video-consult.

Mocht u hier gebruik van willen maken , stuur dan ons een mail : info@ftsa.nl met t verzoek om contact met u op te nemen .

Met vriendelijke groet, TEAM FTSA

Meer info over onze vestigingen

FTSA van Eesteren
FTSA AthenA  

Meer informatie of een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met u op!

Uw naam

Uw Email

Uw telefoon nummer

Onderwerp

Afspraak voor welke vestiging?

Uw bericht

Neem onderstaande code over
captcha