Geachte patiënten,

Naast reguliere afspraken hebben wij twee extra mogelijkheden waar wij u graag over informeren:

Tel-consult

U kunt via de mail info@ftsa.nl een tel. consult aanvragen met een van onze therapeuten . U kunt dan uw vraag stellen aan de therapeut en eventueel ter verduidelijking een oefenprogramma opgestuurd krijgen . De therapeut zal uw vraag dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Een tel-Consult wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering ( dit is zo afgesproken met alle zorgverzekeraars , dit kost de patiënt 1 zitting ).
Als u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zijn daar kosten aan verbonden .

Deze bedragen € 12,50 per 10 min. voor een tel-consult.

Video-consult

Het is vanaf nu ook mogelijk om een videoconsult in te plannen bij onze fysiotherapeut . Wanneer u een afspraak heeft gepland, zal u op het moment van de afspraak een bericht ontvangen van de therapeut .
Voor het inplannen van een videoconsult kunt u, net als bij een ‘regulier’ consult mailen met onze praktijk :info@ftsa.nl .
een video-consult wordt ook vergoed vanuit uw aanvullende verzekering
(ook hiervoor geldt : dit is zo afgesproken met alle zorgverzekeraars , dit kost de patiënt ook 1 zitting )
Ook voor een video-consult geldt , als u niet verzekerd bent voor fysiotherapie , dat daar kosten aan verbonden zijn. Deze bedragen € 40 per video-consult.

Mocht u hier gebruik van willen maken , stuur dan ons een mail : info@ftsa.nl met t verzoek om contact met u op te nemen .

Met vriendelijke groet, TEAM FTSA